Valódi metál színek nyomtatása, pl.: arany, ezüst, króm. 

Reklám

– Az előbb mondtam.
– Tudom, itt voltam. De gondoltam, majd csak elfelejted.
– Értsd meg, reklámok nélkül nem megy egy cég. És kell majd reklámtábla,   reklámplakát, világító reklámdoboz.
– Éjjel is lesz cégünk?!
– De lesz ám! Banner reklám, reklámdisplay, nyomtatott reklám…
– A reklámkészítés mellett marad időnk még valamire?
– Muszáj. A reklámtervezésre is kell hagyni, meg a reklámkivitelezésre.
– A reklámszövegírást ki vállalja?
– Majd a Gyuri!
– Annak már tele a töke vele és csak dobmuzsikál.

Folytatás a
nyomtatás címszó alatt, a szöveg a dekoráció címszó alatt kezdődik. Egyben elolvasható a stabstudio.hu weboldalon.

Ezen az oldalon találhatnak a :  reklám, reklám plakát, reklám készítés, világító reklámdoboz, banner reklám, reklám display, reklámtábla,  és a nyomtatott reklám bővebb információt.


Reklám

reklám
reklám
Forgalma növeléséhez mindenki számára elérhető reklám eszközöket kínálunk. Néhány egyszerű kelléktől, mint a reklám plakát, reklámtábla, banner reklám, összetettebb eszközökig, mint egy világító reklám doboz, reklám display, roll-up, pop-up eszközök, számtalan megoldás áll rendelkezésre. Reklám készítéshez a legfontosabb a  reklám tervezés és utána a reklám kivitelezés. Teljes arzenállal állunk a feladatok elébe, legyen az dekoráció, grafika, kiállítás vagy nyomtatás. És mostantól a fehér és a metál színek nyomatása is a fegyvertárunk része.


Reklám plakát

reklám plakát
reklám plakát


Promóciók, akciók állandó kellékei a reklám plakátok. Digitális nyomtatással néhány példányos megrendeléstől, ofszet nyomtatással bármilyen volumenig várjuk megrendeléseit méret korlát nélkül.

 

Reklám készítés

reklám készítés
reklám készítés

Reklám eszközök készítésével foglakozunk 1990 óta. Azért szeretünk reklám készítéssel foglalkozni, mert rendkívül szerteágazó, változatos és folyton új kihívások elé állít minket. Megbízható módon szállítjuk a bevált eszközöket, de ha szeretne a vizuális kommunikációjában valami új dologgal előállni, ebben mi igazi partnerei leszünk.
 

Világító reklámdoboz

világító reklámdoboz
világító reklámdoboz

A figyelem felkeltésének egyik legjobb eszközei a világító reklámdobozok. Lehet állandó elem, mint egy cégér, cégtábla, vagy készülhet promóciók, akciók hirdetésére cserélhető backlite képekkel.Banner reklám

banner reklám
banner reklám


Az internetes szóhasználatban weblapokon elhelyezett hirdetéseket is így hívják; ezt is szívesen megtervezik grafikusaink. Hagyományos értelemben vett banner reklámokat, pvc molinókat, ponyvákat is megtervezzük, kinyomtatjuk, kérésre a helyszínen felszereljük.

Reklám display

display reklám
reklám display


Egyedi, arculathoz igazodó, a termékét kiemelő reklám display-ek jelentősen növelhetik az eladásait. Lehet kicsi, óriási, stabil, forgó, világító, standard és egyedi megoldású.
Használja ki ezeket az eladáshelyi reklámeszközök által nyújtott előnyöket!

Reklámtábla

reklámtábla
reklámtábla

Gyakran egyszerűbb üzlete ismertségének a növelése, mint gondolná. A megfelelő helyeken elhelyezett reklámtáblák felhívják magukra a figyelmet és segítenek megismertetni a tevékenységét. A falra felszerelt reklámtáblákon kívül tudunk ajánlani mobil eszközöket is, pl.: sátor alakú megállító táblákat, vagy ezekhez hasonló funkciójú, más rendszerű kellékeket.

Nyomtatott reklám

A marketing tevékenységek között talán a legáltalánosabban használt eszköz a nyomtatott reklám. Vevőihez, partnereihez, vendégeihez kézzelfogható módon tud így vállalkozásáról aktuális üzeneteket eljuttatni. A szórólapok, prospektusok, plakátok, stb. gyártását a grafikai tervezésétől a digitális nyomtatáson át az ofszet nyomtatásig mérettől, példányszámtól függően a leggazdaságosabb technikával végezzük.
 
nyomtatott reklám
nyomtatott reklám
nyomtatott reklám
nyomtatott reklám

 

 
STÁB Dekorációs és Grafikai Stúdió Kft.    |   1118 Budapest, Badacsonyi u. 9.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu