Valódi metál színek nyomtatása, pl.: arany, ezüst, króm. 

Nyomtatás

– Akkor jó.
– És hosszú távra kell gondolkodni. A kiállításokhoz kell majd nyomtatás- fénymásolás, névjegykártya-nyomtatás, meghívónyomtatás, szórólapnyomtatás, plakátnyomtatás, poszternyomtatás és persze színes nyomtatás, nagyméretű nyomtatás…
– És mégis mindezt hogyan?!
– Hát vagy ofszet nyomtatással vagy digitális nyomtatással.
– Na jó, elég volt. Rajzolj egy bölényt a falra, azt megvan a reklám, a grafika, a dekoráció, a… az összes franc!
– Csak egy bölényt?!
– Na jó. Mehet mellé egy szarvas is meg két-három… egysejtű.
– De sárga alapon fekete!
– Mi más…

A beszélgetés ie. 13564. május 17-én 16 óra 21 perckor hangzott el Altamirában. A barlang nagyon visszhangos, ennek köszönhetően még mindig hallani (kicsit), bár csak hangmikroszkóppal a párbeszédet Cro Magnon és felesége madame Magnon (született Lucy Antropopiteka) között.

A szöveg a dekoráció címszó alatt kezdődik. Egyben elolvasható a stabstudio.hu weboldalon.

Ezen az oldalon különböző nyomtatásaink közül válogathatnak, melyből  kiemelnénk az új  metál nyomtatást, ami egy új profilunk.

Nyomtatás

Ma már nyomtatás rendkívül szerteágazó iparág, számtalan módon és céllal készülhetnek különböző nyomatok. Mi minden feladathoz megkeressük a legköltséghatékonyabb eszközt: lehet az egyetlen példány fénymásolás, kis példányszámú névjegykártya nyomtatás, egyedi plakát nyomtatás vagy nagy példányszámban készülő fekete-fehér vagy színes nyomtatás.

Hirtelen szüksége van néhány példányra egy katalógusból? Akkor a digitális nyomtatást ajánljuk. Több ezer példány szórólap gyártására az ofszet nyomtatás jelent megoldást. Új berendezésünkkel a metál színek, pl. ezüst vagy arany nyomtatása is megvalósítható nagyméretű nyomtatásoknál. A méret sem jelent korlátot. A nagyméretű nyomtatásait megvalósítjuk egyedi poszter nyomtatástól, pvc molinón, óriásplakáton, citylight plakáton át egész homlokzatot befedő épülethálóig.

A különböző tevékenységeink kiegészítik egymást, így tudunk teljes körű szolgáltatást nyújtani különféle igényeikre. Így gondoskodunk róla, hogy rendezvényei dekorációitól a meghívó nyomtatásig minden rendben legyen. Nálunk egy kézben tudhatja a grafika tervezését, azok megjelenését a reklám eszközein, kiállításain.

Metál nyomtatás

Legújabb fejlesztésünk eredményeként képesek vagyunk valódi metál színek nyomtatására.Króm, ezüst, arany, vagy más metál színek igazán egyedivé tehetik nyomtatott kommunikációját. Egy lépéssel a konkurencia előtt járhat, ha reklám eszközein kihasználja a metál nyomtatás előnyeit.

Nyomtatható faltapéta

Studio-Tape

A digitálisan nyomtatható faltapéta, saját képpel.A Stáb- Stúdió Kft. 2011 áprilisától magyarországi kizárólagos forgalmazással a Construma kiállításon, a Lakberendezők Országos Szövetségének standján mutatta be új termékét, az alapanyag választékban új és gazdag kínálatú STUDIO-TapeR struktúr-faltapétát.
A nyomtatható faltapéta digitális nyomtatással egyedi tereket, hangulati elemeket teremthet, szinte méretkorlát nélkül.

A képe legyen egyedi!Engedje ötleteit szárnyalni! Kreativitásának most semmi sem szabhat határt! Alakítsa Ön a falakat saját ízlése szerint! Profitáljon hatalmas választékunkból és vigyen új életet a lakásába. Alakítsa tapétáit is az álmainak megfelelően! Használja saját fényképeit, mintáit, vagy bármit, amit viszont szeretne látni saját falain. Ötletei megvalósításához tőlünk mindig a megfelelő magas minőségű anyagot kapja kézhez briliáns nyomatminőségben.
STUDIO-TapeR struktúr -  strukturált felületű tapéta, a digitálisan nyomtatható speciális papír-vlies alapanyagú, homogén PVC bevonattal ellátott faltapéta sorozat saját képpel. Meggyőző nyomatminőség. Izgalmas felületek. A korábbi hasonló alapanyagú tapétáktól eltérően, nyom nélkül eltávolítható, ami a vlies alapanyagnak köszönhető. A víz-, és karcállósága új megvalósítási tereket biztosít.
Tapéta felhelyezés:
A strukturált tapéta felhelyezéséről feltett kérdések megválaszolásában festő-tapétázó szakember munkatársunk segít.

Sajátkép
A sajátkép lehet: fotó, grafika. A hozzánk eljuttatott digitális képekből a kívánt méretben készítünk tapétázható vagy keretezhető képeket. A méretet szinte csak a digitálisan elkészített nyersanyag minősége befolyásolja. Ha nincs saját képe, választhat képgalériánkból.Képgalériánkban külföldi és magyar alkotók munkái láthatók, folyamatosan bővülő képanyaggal. www.sajatkeppel.hu

Felhasználási területek: Kreatív dekorációkhoz, lakás, üzleti termek, kiállítások, bárok, hotelek, shopok, éttermek és sok egyéb tér belső egyedi dekorációjához.

Strukturált tapéták alapanyagára már 1300 Ft+áfa/m2-től,
Nyomtatási ára: 3800.-Ft+áfa/m2-től elérhető.
Megrendelhető mennyiség: már 1 méter is!

A  STUDIO-TapeR a kizárólag a Stáb-Stúdió Kft. által digitálisan nyomtatott faltapéták fantázia neve.

Továbbra is elérhetőek a korábban alkalmazott faltapéták, a papír tapéta, canvas (festővászon), speciális öntapadós vinil, melyekről bővebben olvasható a www.nyomtatott-tapeta.hu oldalunkon.

Színes nyomtatás

Gépparkunk kialakításánál egyik fő elv volt, hogy a lehető legszélesebb körben tudjuk kiszolgálni az igényeket. Színes nyomtatásai megvalósításához a mérettől, mennyiségtől függően különböző technikák, berendezések állnak rendelkezésre.

Színes nyomtatás

Gépparkunk kialakításánál egyik fő elv volt, hogy a lehető legszélesebb körben tudjuk kiszolgálni az igényeket. Színes nyomtatásai megvalósításához a mérettől, mennyiségtől függően különböző technikák, berendezések állnak rendelkezésre.

Digitális nyomtatás

Gépparkunk kialakításánál egyik fő elv volt, hogy a lehető legszélesebb körben tudjuk kiszolgálni az igényeket. Színes nyomtatásai megvalósításához a mérettől, mennyiségtől függően különböző technikák, berendezések állnak rendelkezésre. Általában a kisebb példányszámú megrendeléseknél előnyös a digitális nyomtatás, mivel nincs film és klisé költség. Az alapanyagok a papírtól, a vinylen át, PVC molinóig rendkívül széles skálán elérhetők. Mostantól a szinte bármilyen alapanyagra nyomtatunk akár arany, ezüst, vagy más metál színnel.

Ofszet nyomtatás

A hagyományos technika, kiváló minőség, elsősorban papír nyomathordozóra, közepes példányszámtól gazdaságos.

Nyomtatás, fénymásolás 

Ha csak néhány papír fénymásolására van szüksége, vagy egy dolgozat nyomtatására, ezt is megoldjuk, ha lehetséges, akár azonnal. A szomszédunkban működő könyvkötő mester rövid határidővel vállal szakdolgozat kötést.

Poszter nyomtatás

Üzlete, irodája belső tereit személyessé teheti egyedi poszter nyomtatással. A megfelelően kiválasztott image kép segít a cégéről kialakított pozitív kép megerősítésében.

poszter nyomtatás
poszter nyomtatás
Plakát nyomtatás

Akciói, eseményei hirdetéséhez talán a legegyszerűbb megoldás a plakát nyomtatás. Mérettől, mennyiségtől függően választhat digitális nyomtatást, ofszet nyomást, szitanyomást, stb. A tervezéstől a kész plakátokig, egyetlen példánytól a sok ezres mennyiségig, A/6-os mérettől óriás plakátig kínálunk megoldást.

plakát nyomtatás
plakát nyomtatás
plakát nyomtatás
plakát nyomtatás

Szórólap nyomtatás

Szórólap nagyon ár érzékeny termék. Mindig fontos, de a szórólap nyomtatásnál különösen, hogy a rendelkezésre álló anyagi keretből a lehető legnagyobb példányszám legyen elérhető. Azt is érdemes szem előtt tartania, hogy a nagyon olcsó, silány szórólap előállítása ablakon kidobott pénz.

szórólap nyomtatás
szórólap nyomtatás

Névjegykártya nyomtatás

névjegy nyomtatás
névjegy nyomtatásLehet, hogy adódik egy pillanat, amikor ilyen részleten áll vagy bukik egy tárgyalás sikeressége. Ne hagyja magát kellemetlen helyzetbe kerülni, használjon olyan névjegyet, ami tükrözi az Ön és a cége szemléletét, igényességét.


Meghívó nyomtatás

meghívó nyomtatás
meghívó nyomtatás


Meghívót kapni mindenki számára kellemes érzés. Ilyenkor azt érezzük, hogy gondoltak ránk, számítanak ránk. Fokozhatja vendégeinek ezt a kellemes érzését azzal, hogy egyedi, az eseményhez illő, személyes meghívót terveztet, nyomtattat.


Nagyméretű nyomtatás

Ha igazán feltűnő dolgot szeretne… Papírra, öntapadós vinylre, átvilágítható filmre, festővászonra, PVC molinóra, stb. A méret nem jelenthet korlátot. Különböző berendezésekkel a mérethez igazodó minőségben és költséggel tudjuk megvalósítani elképzeléseit. Egy B/1-es plakátot akár fotóminőségben nyomtatunk, ami pl. egy 20 m2-es molinónál nyilván nem cél, viszont ezt sokkal gazdaságosabban tudjuk előállítani. Nálunk a nagyméretű nyomtatásokon a fehér vagy a metál színek, pl. ezüst, arany nyomtatása is megoldható.

nagyméretű nyomtatás
nagyméretű nyomtatás
nagyméretű nyomtatás
nagyméretű nyomtatás
nagyméretű nyomtatás
nagyméretű nyomtatás

nagyméretű nyomtatás
nagyméretű nyomtatás


STÁB Dekorációs és Grafikai Stúdió Kft.    |   1118 Budapest, Badacsonyi u. 9.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu