Valódi metál színek nyomtatása, pl.: arany, ezüst, króm. 

Grafika

– Van cégünk?
– Ha nincs, majd lesz!
– Aztán milyen cég?!
– Látod? Még te se tudod. De majd megtudod, ha megmutatom a garfikáimat.
– Kifújod az orrod?
– Ne gusztustalankodj! A garfika az rajz.
– Nem grafika?
– Az is rajz. És lesz portálgrafika is.
– És honnan szeded hozzá a modellt?
– A modellt?
– Azt hát. Portálunk sincs. Fejből rajzolod majd? És egyáltalán minek olyat rajzolni?
   Ki marha szeret porral csurig teli tálat nézegetni?!
– Te hülyébb vagy, mint én. A bejáratot hívják portálnak!
– … akkor jó. Azunk van.
– Két oldalra jön a cégtáblagrafika…
– Muszáj?
– Muszáj. Már belevettem a grafikai tervezésbe.
– És még mit?
– Gondoltam kirakatgrafikára, kiállításgrafikára, és idővel autógrafikát is tervezünk.
– De hát ez az egész már egy… egy… teljes arculatgrafika!
– Jól mondod. Szóval kezdünk a kétoldali cégtáblagrafikákkal…
– Még mindig emlékszik! Mint egy elefánt!

Folytatás a kiállítás címszó alatt, a szöveg a dekoráció címszó alatt kezdődik. Egyben elolvasható a stabstudio.hu weboldalon.
 
Ezen az oldalon találhatnak a : grafika, reklámgrafika, grafikai tervezés, autógrafika, cégtábla grafika, grafikai stúdió, kiállítás grafika, kirakat grafika, portálgrafika, és logo grafika  tevékenységünkről bővebb információk.

 

Grafika

Reklám grafikára minden vállalkozásnak szüksége van. Legyen az autó grafika, cégtábla grafika, portál grafika, kirakat grafika, kiállítás grafika, vagy éppen szórólap, plakát, banner, stb. Grafikai stúdiónk a grafikai munkák a grafikai tervezéstől a dekoráció, a reklám, a kiállítás vagy a nyomtatás megvalósításáig végig figyelemmel kíséri a folyamatot, felügyeli a minőséget.

Reklámgrafika

Reklám grafika
Reklám grafika
Mindenki szeretné ismertebbé tenni tevékenységét, időnként valamilyen akcióval felhívni magára a figyelmet, megkülönböztetni vállalkozását a konkurenciától. Erre számtalan reklámeszköz áll rendelkezésre: kirakat, járműgrafika, világítódoboz, banner, molinó, display, reklámtábla, szórólap, plakát, prospektus, stb.; csak meg kell alkotni azt a reklámgrafikát, amelyik az Ön céljai eléréséhez a leghatékonyabb.

Grafikai tervezés

grafikai tervezés
grafikai tervezés

Folyton van valami aktuális információ, amit érdemes megosztani partnereivel, vásárlóival. Önnek csak a tartalomra legyen gondja, mi a vállalkozásának az arculatához igazodva megtervezzük a szórólapoktól, portál grafikán, kiállítási standokon át, óriásplakátokig, stb. bármilyen reklámeszközét, egységes grafikai tervezéssel segítve egy új brand kialakítását vagy egy meglévő ismertségének a mélyítését.


Autógrafika

Egyik legkézenfekvőbb reklámeszköz, ha saját járműveire helyezi el cégének a reklámját. Egy ötletes autógrafikával biztosan célba tudja juttatni a legfontosabb információkat, amiket a vállalkozásáról tudni érdemes. A kivitelezést a grafikai tervezéstől, a nyomtatáson át az installálásig egy kézben tudhatja, így szeretnénk elérni, hogy Ön is elégedett ügyfeleink közé tartozzon.

autó grafika
autó grafika
autó grafika
autó grafika

Cégtábla grafika

cégtábla grafika
cégtábla grafika


Számtalan technika áll rendelkezésre a legegyszerűbb cégtábla elkészítéséhez is.Személyes tanácsadással segítünk kiválasztani a megfelelőt, amit aztán megtervezünk, elkészítünk és kérésre a helyszínen felszerelünk.
Grafikai stúdió

Bármilyen reklámeszközre van szüksége, annak elkészítése a grafikai tervezéssel kezdődik. Ehhez a grafikai stúdiónkban alkotó grafikusaink nyújtják tudásuk javát. Az Ön elképzeléseihez igazodva kitaláljuk, megtervezzük a célja eléréséhez legmegfelelőbb grafikát.

Kiállítás grafika

kiállítás grafika
kiállítás grafika


Megjelenés egy szakmai kiállításon, vásáron remek eszköz a partnerei, vásárlói körének bővítéséhez. A méltó megjelenés kialakításához nyújtunk segítséget a stand építészeti tervezésétől, kiállítás rendezésen át a kiállítás grafikai megvalósításáig.

Portálgrafika

Vállalkozásáról, üzletéről, étterméről kialakított képet nagyban befolyásolja annak megjelenése, kialakítása. Talán az első következtetést épp a portálról fogja levonni a leendő ügyfele, vendége. Ezért nem mindegy, hogy milyen portálgrafika fogadja Őket.

Logó grafika

logo grafika
logo grafikaEgy jó embléma, logó sokat segít, hogy emlékezzenek vállalkozására, termékére. Kérése szerint megtervezzük a termékei logóját, csomagolásának a grafikáját, és akár a teljes cégarculatot.
 Kirakat grafika

kirakat grafika
kirakat grafika

 

STÁB Dekorációs és Grafikai Stúdió Kft.    |   1118 Budapest, Badacsonyi u. 9.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu