Valódi metál színek nyomtatása, pl.: arany, ezüst, króm. 

Bemutatkozás rólunk

Stáb Stúdió immár 1990 óta működik. A Stáb-Stúdió egyik alapítója, Imre Olga a tulajdonosa. Az első években a cég tevékenysége főként a fővárosi mozik – és elsősorban az Art Mozi-hálózat – belső designjának, dekorációinak és információs felületeinek megalkotása volt. A premierekre külön beltéri és portáldíszleteket, egy-egy filmhez hangulat-ízelítő dekorációkat készített. A Művész Moziban mind a mai napig látható munkái jó része: több díszlet dísz lett.
1995-től fokozatosan szélesítette szolgáltatási palettáját, a névjegytől az óriásplakátig, a kirakat, a kereskedelmi kiállítások és a múzeumi kiállítótermek egyaránt helyszínt adnak a Stáb kreativitásának, megbízhatóságának. Digitális nyomdagépparkja a gyorsaságot és precizitást szolgálja. Büszkék arra, hogy megrendelőik visszatérnek, többségük már a kezdetektől a Stábot választotta.
Mit nyújt a STÁB Dekorációs és Grafikai Stúdió Kft.?
Kiállítótermekbe, múzeumokba térberendezéseket, 3 dimenziós látványtervvel, építészeti és grafikai tervezést, kivitelezéssel, műtárgyrendezéssel. Különböző kiállításokra standok, bemutatók, rendezvények építészeti és grafikai tervezését, kivitelezését, látványtervezést, dekoráció készítést, árurendezését vállaljuk.
Kültérre és beltérre egyaránt reklámgrafikai megoldásokat, nyomtatott reklámanyagok készítését, valamint íves és tekercses, kis és nagy példányszámú digitális és ofszet nyomtatást. Cégtáblák, reklámtáblák, bannerek, ponyvák, zászlók, autógrafikák, padlógrafikák, portálgrafikák, display-k tervezését és kivitelezését. Grafikai tervezést és kivitelezést is amik különböző emblémák (logók), komplett arculatok, meghívók, prospektusok, plakátok, szórólapok, sajtóhirdetések tervezését, nyomdai előkészítését és kivitelezését is vállaljuk.
Bemutatótermek, üzletbelsők tervezését, komplett kivitelezését a megépítéstől a feliratozáson, árurendezésen, dekoráción át a teljes be- és elrendezéséig.
Cégünk új nyomtatóval bükélkedhet, ami képes valódi metál színek, pl. arany, ezüst nyomtatására!


 
STÁB Dekorációs és Grafikai Stúdió Kft.
1118 Budapest, Badacsonyi u. 9.
 
Telefon: 06-(1)36-14-366
Telefon: 06-(1)38-10-605
Telefon/Fax: 06-(1)36-14-366
Mobil: 06-(20)9439845
Web: www.stabstudio.hu
STÁB Dekorációs és Grafikai Stúdió Kft.    |   1118 Budapest, Badacsonyi u. 9.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu